Ilona Verheul - van der Woude

Personal Coaching, Ambtelijk Secretaris & OR Ondersteuning

Voorstellen

Ilona is erkend Coach en gediplomeerd als Ambtelijk Secretaris. Zij is een warme persoonlijkheid en zij kan je helpen met persoonlijke uitdagingen. Zie verder Personal Coaching. Daarnaast richt zij zich als zelfstandige op het ondersteunen, professionaliseren en coachen van ondernemingsraden. Een dienstverlening die is afgestemd op de wensen en de behoefte van de ondernemingsraad. Zij werkt voor meerdere OR-en en neemt haar kennis en ervaring mee en is bereid deze kennis met OR-leden te delen.

Eén van haar specialisaties is o.a. in het organiseren van ondernemingsraad verkiezingen en heeft veel ideeën hoe dit eens anders aan te pakken.
Daarnaast kan zij beginnende OR-leden trainen in de (basis) WOR en coachen in hun taken als OR-lid.
Haar kracht is dat zij de leden ieder hun eigen talent laat ontdekken en hoe zij dit kunnen inzetten in hun rol als OR-lid. Zie verder OR Ondersteuning. Sinds 2001 is zij ambtelijk secretaris en zij heeft daarvoor een ruime ervaring als management assistente. Ilona heeft de gecertificeerde leergangen gevolgd en volgt regelmatig cursussen om haar vakkennis op peil te houden.
Zij werkt op basis van uurtarieven onder de condities van een Verklaring Arbeidsrelaties (VAR) en er hoeven door de opdrachtgever geen inhoudingen als gevolg van de sociale verzekeringswetten en de Wet op de Loonbelasting plaats te vinden.

Wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Menu