Ilona Verheul - van der Woude

Coaching OR-leden, Ambtelijk Secretaris & OR ondersteuning

Ondernemingsraad ondersteuning

Ilona richt zich als zelfstandige op het ondersteunen en coachen van ondernemingsraden en zij is flexibel inzetbaar. De ondersteuning die zij kan bieden varieert van secretariële en administratieve taken tot coördinerende en beleidsvoorbereidende werkzaamheden.

Zij kan informatie verzamelen voor een te behandelen onderwerp en eventueel uitwerken. Uiteraard kan zij op deze wijze ook de commissies ondersteunen. Ilona heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van ondernemingsraad verkiezingen en heeft veel ideeën hoe dit eens anders aan te pakken.

Daarnaast kan zij beginnende OR-leden trainen in de WOR en coachen in hun taken als OR-lid. Is Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu nog een onderwerp dat aandacht nodig heeft. Ilona kan de VGWM-commissie hierbij steun geven. Daarnaast is het schrijven van een jaarverslag en nieuwsbrieven heel leuk om te gebruiken om de OR (weer) op de kaart te zetten.

Een voordeel van een freelance ambtelijk secretaris is dat het mogelijk is om haar in te huren voor een specifiek project, een beperkte periode, zonder een dienstverband aan te bieden. Alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd wordt in rekening gebracht, waardoor de rustige periodes in de OR geen onnodig hoge kosten met zich meebrengen.

Menu